De kookwinkel van Zeeland

Lekker buiten koken in de Zeeuwse buitenlucht dat kan met een BBQ van de kookwinkel Fancy Cooking in Vlissingen. Wij hebben alles voor iedereen die van buiten koken houdt van BBQ’s, tot schorten en van messen en glazen tot pizzaovens. Wij verkopen het allemaal in de kookwinkel van Zeeland op Walcheren.

Genieten van het zonnetje, gezellig met een groepje vlees bakken op de BBQ of met het gezin pizza’s maken! Dan kun je de artikelen halen bij ons in de winkel. We hebben verschillende opties, keuzes en merken en kunnen je over alles adviseren.

Belevenis

Fancy Cooking, de kookwinkel van Zeeland is ontstaan uit een passie en hobby voor buiten koken. Wij adviseren jou en vertellen je over onze ervaringen met buiten koken. Onze missie is om koken en tafelen tot een ware belevenis te maken. Met producten van Fancy Cooking wordt het ontbijt, de lunch, het dinner of de picknick altijd weer iets bijzonders.

Naast artikelen voor buiten koken zoals pizzaovens en barbecues hebben we ook artikelen voor binnen koken. Deze unieke combinatie vind je niet ergens anders in Zeeland. Wij kunnen je ook hierin adviseren. We verkopen alleen maar producten van goede merken en van goede kwaliteit.

Onze merken

We hebben leuke cadeautjes in de winkel en online in onze webshop. We hebben producten van merken als OFYR, Yakinku, Jura, Schott-Zwiesel, Villeroy & Boch, Gefu, Boska, SMEG en vele andere merken. We hebben een groot assortiment met veel verschillende producten.

De kookwinkel van Zeeland zit in Vlissingen, vlak achter de boulevard in het centrum. Ga je een dagje naar het strand, doe je een rondje over de boulevard of heb je wat nodig uit de stad? Loop dan eens bij Fancy Cooking naar binnen, de leukste kookwinkel en cadeauwinkel. Wij zijn open van dinsdag tot zaterdag, dus kom gerust eens langs!

Dit is Monique

Monique is het gezicht van de winkel. Adviseren, cadeauverpakkingen creëren of je helpen met een glimlach, Monique doet het allemaal met plezier, want werken bij Fancy Cooking is een hobby. Hebben we een product niet op voorraad, Monique kan het voor je bestellen. “Mensen blij maken met kwalitatieve en mooie producten om cadeau te doen of voor eigen gebruik, daar word ik echt blij van”.

Dit is Ivo

Als hobbykok en barbecue gek miste Ivo een winkel waar alle goede en nuttige producten onder één dak te vinden waren. “Als ik ga koken, gebruik ik niet alleen mooie ingrediënten, maar ook goede spullen”, aldus Ivo. Die zijn niet overal te verkrijgen, zeker niet met een eerlijk advies erbij. “Te veel spullen verdwijnen in de la of schuur, omdat ze niet voldoen aan de verwachting, dat proberen wij te voorkomen”. “Ik steek desgewenst graag met de klant de BBQ de eerste keer samen aan, zodat we advies kunnen geven hoe dat het beste te doen en tegelijk het meeste gebruikersgemak te creëren”. Daar staan we voor bij Fancy Cooking, mooie producten, de beste merken met eerlijk en goed advies.

Bekijk onze winkel in 360 graden