Over Fancy Cooking

De mooiste gerechten maak je met goede ingrediënten en de mooiste materialen. Ben je net als ons gek op uitgebreid koken, heerlijk tafelen, lekker borrelen of uitgebreid barbecueën, dan mogen de beste hulpmiddelen niet ontbreken.

We zijn Fancy Cooking gestart, omdat we zelf echte hobbyisten zijn met de overtuiging dat goed vlees gesneden moet worden met een goed mes, goede wijn in een fijn glas thuishoort en goede koffiebonen een topapparaat verdienen. Onze missie is om koken en tafelen tot een ware belevenis te maken. Zo wordt het ontbijt, de lunch, het dinner of de picknick altijd weer iets bijzonders. Met onze oplossingen ben je niet gebonden aan huis, maar kan je ook lekker genieten in je tuin, op je balkon, op de boot of buiten tijdens de picknick op een bijzondere plek, wij zorgen ervoor dat ieder moment bijzonder is.

Wij geloven in kwaliteit, aandacht en belevenis, ook online proberen we je een zo goed mogelijk gevoel te geven bij onze producten, maar we geloven net zoveel in persoonlijk contact. Onze medewerkers in de winkel zullen er alles aan doen om jou die ultieme ervaring te laten beleven. Heb je vragen of wil je advies, neem gewoon contact met ons op, we kunnen je waarschijnlijk heel goed helpen met de juiste keuze. Ook als je liever online wil shoppen, kunnen we je telefonisch bijstaan in je keuze.

Geef je ontbijt, lunch, borrel en diner elke keer iets bijzonders.

Onze winkel

FancyCooking heeft een winkel in Vlissingen, midden in de stad en vlak bij de boulevard kun je onze gespecialiseerde kookwinkel vinden. Iedere manier van koken of barbecueën vraagt om andere materialen. We adviseren je graag wat het beste bij je kookstijl en budget past. We kunnen producten demonstreren, je kunt proeven en we maken met alle plezier de verpakking voor je open. Hier hebben we alle producten staan van bbq’s tot glazen en van borden tot waterkokers. Persoonlijke service, bezorgen doen we vaak gratis en we zetten desgewenst je product in elkaar op de juiste plek. Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden, dan heb je het gevoel alsof je in de winkel staat. We zijn open van dinsdag tot zaterdag, dus kom snel langs!  

Onze webwinkel

Zie je wat leuks? Bestel het online. Dat kan bij de webwinkel van Fancy Cooking. Naast onze fysieke winkel in Vlissingen kun je vanuit het hele land de producten online bij ons in de webwinkel bestellen. Heb je geen tijd om langs de winkel te gaan, dan koop je het online? De Fancy Cooking webwinkel heeft alles in huis van de leukste cadeauartikelen tot praktische producten voor in de keuken of om buiten te koken. Merken als OFYR, Yakiniku, SMEG, Jura, Schott-Zwiesel, Villeroy&Boch, Gefu, Boska en vele andere, allemaal te vinden in de webshop en in de kookwinkel. 

Dit is Monique

Monique is het gezicht van de winkel. Adviseren, cadeauverpakkingen creëren of je helpen met een glimlach, Monique doet het allemaal met plezier, want werken bij Fancy Cooking is een hobby. Hebben we een product niet op voorraad, Monique kan het voor je bestellen. “Mensen blij maken met kwalitatieve en mooie producten om cadeau te doen of voor eigen gebruik, daar word ik echt blij van”.

Dit is Ivo

Als hobbykok en barbecue gek miste Ivo een winkel waar alle goede en nuttige producten onder één dak te vinden waren. “Als ik ga koken, gebruik ik niet alleen mooie ingrediënten, maar ook goede spullen”, aldus Ivo. Die zijn niet overal te verkrijgen, zeker niet met een eerlijk advies erbij. “Te veel spullen verdwijnen in de la of schuur, omdat ze niet voldoen aan de verwachting, dat proberen wij te voorkomen”. “Ik steek desgewenst graag met de klant de BBQ de eerste keer samen aan, zodat we advies kunnen geven hoe dat het beste te doen en tegelijk het meeste gebruikersgemak te creëren”. Daar staan we voor bij Fancy Cooking, mooie producten, de beste merken met eerlijk en goed advies.

Bekijk onze winkel in 360 graden