Geniet van onze heerlijke recepten

Zoute kaastaart met Point virgule

RECEPT van Piet Huysentruyt: Ingrediënten: Point Virgule bakvorm Schik de bladerdeeg in de bakvorm. Snijd de prei in ringen en stoof aan. Doe ze in de taartvorm. Snijd kaas in blokjes en leg ze ...

YAKINIKU Sticky chicken wings

INGREDIËNTEN: BENODIGDHEDEN: BEREIDINGSteek de houtskool aan en verwarm de Yakiniku tot een temperatuur van 150 °C en plaats de pro set in de Kamado.. Leg hierna het gietijzeren rooster op het hoogste ...

Varkenshaas met Parmezaankorst met Forged

Een combinatie waar je misschien niet zo snel op zou komen, malsvarkensvlees in combinatie met Parmezaanse kaas. Wat ons betrefteen match made in heaven! In combinatie met de kruiden is dit ...

Romige kippensoep met Le Creuset

Ingrediёnten: Le Creuset Signature Braadpan 24 cm Bereidingswijze1 Verhit de olijfolie in een ronde braadpan van 24 cm uit de Signature Collection van Le Creuset. Doe de kip erin en bak die 10 ...

Pepersteak met Peugeot

Benodigdheden: Peugeot peper en zoutmolen Leg de gekneusde peperkorrels op een bord en druk de lendenstukken er stevig in. Smelt de boter in de pan samen met de olie en voeg de lendenstukken in de pan ...

Pasta carbonara met Smeg

Ingrediënten voor 4 personen: Koekenpan van Smeg BereidingBreng water aan de kook en voeg een snufje zout toe. Snijd in de tussentijd het spek in stukken en vervolgens in reepjes, hak de ...

Noodles met gehaktballetjes met Gefu

Ingrediënten voor de gehaktballen: En: Spiraalsnijder van Gefu Parmezaanmolen van Gefu BereidingswijzeWas de tijm, schud droog, pluk de blaadjes eraf en hak fijn. Pel de ui en de knoflook, snijd ze ...

Mini hamburgertjes met OFYR

Ingrediënten: Ofyr Bereidwijze Bestrooi de rode kool met flink wat zout en laat het zout er vervolgens minimaal 3 uur intrekken. Spoel daarna onder koud stromend water de rode kool en laat deze ...

Gin tonic met Schott Zwiesel

Wat heb je nodig Aan de slag Vul je glas met ijs. Puristen koelen eerst het glas envullen het dan  nog een keer opnieuw met precies 8blokjes.Giet de gin en de tonic over het ijs.Roer je G&T een ...

Let op dinsdag 7 maart gesloten vanwege Horecabeurs