Verzenden en afhalen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij leveren via PostNL

Bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 23:00 zijn binnengekomen worden, mits op voorraad, de eerst volgende werkdag verzonden.

Niet thuis tijdens het eerste bezorgmoment? De bezorger zal proberen het pakket bij de buren af te leveren en laat dan een briefje in de brievenbus achter met aanvullende informatie. Mocht ook dit niet lukken dan zal het pakket naar een afhaal locatie in de buurt gaan welke op een briefje of op de PostNL app vermeld zal zijn.

Hoe wordt mijn pakket verzonden?

Pakketpost:

Bijna alle bestellingen worden verstuurd door de pakkettendienst van PostNL.
Je kunt je pakket volgen via een Track & Trace zodat u weet wat de status is van de bezorging en hoe laat en wanneer deze bezorgt wordt. Hiervoor ontvangt u direct na de verzending een bevestigingsmailtje.

Briefpost:

Pakketjes die door de brievenbus passen worden verstuurd via de reguliere briefpost van PostNL in een brievenbusdoosje/verstevigde envelop. De verzendkosten voor briefpost zijn ongeacht het gewicht of de afmetingen van het pakket standaard 6,95,-.

Grootvervoer:

Alle bestellingen met een gewicht van meer dan 30 kg of met grote afmetingen worden door een externe bezorgdienst geleverd.
Uiteraard zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de bezorging en het bespreken van de kosten.

Afhalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om een deel van ons assortiment aftehalen in onze winkel.