Fancy Cooking de kookwinkel in Vlissingen!

De kookwinkel in Vlissingen vol met mooie en kwalitatieve producten om mee te koken voor zowel binnen als buiten. Op Walcheren zit in één winkel waar je dit kunt halen en dat is Fancy Cooking in Vlissingen. We hebben veel verschillende merken, zoals Yakiniku, Weber, OFYR, SMEG, Villeroy & Boch en nog veel meer…

Fancy Cooking zit sinds april 2022 in Vlissingen midden in het centrum en vlak bij de Boulevard. Wij hebben een mooie fysieke kookwinkel waar jullie advies kunnen krijgen, maar Fancy Cooking heeft ook een webshop. Zo kun je vanuit het hele land onze mooie producten kopen.

De winkel voor hobbykoks

We hebben veel mooie merken en goede producten. De producten die het koken nog leuker en handiger maken. Koken wordt een belevenis met producten van Fancy Cooking. Heb je een product nodig? Maar hebben wij het niet liggen, dan kijken wij of we het voor je kunnen bestellen. We denken met je mee en adviseren je verder op het gebied van kookartikelen.

Voor hobby koks is er een nieuwe kookwinkel Fancy Cooking in Vlissingen, waarbij je de beste messen kunt krijgen en de fijnste pannen! Messen waarmee je snel en goed je vlees snijdt of handige accessoires voor bij de BBQ. Wij hebben het allemaal in huis bij de kookwinkel in Vlissingen.

Kookwinkel in Vlissingen

We hebben in de kookwinkel in Vlissingen de leukste cadeauartikelen. Wees origineel en geef een cadeautje van Fancy Cooking. Dit kan zo groot of zo klein zijn als je zelf wil. Wij adviseren je hierbij en zorgen dat je het leukste cadeautje op tijd hebt.

Ben jij benieuwd wat wij allemaal hebben? Kom dan een keer langs in onze kookwinkel. Hier kunnen wij je verder helpen aan kwalitatieve goede producten. We hebben een hele hoop duurzame producten die jarenlang meegaan. Neem snel een kijkje in de kookwinkel in Vlissingen.

Dit is Monique

Monique is het gezicht van de winkel. Adviseren, cadeauverpakkingen creëren of je helpen met een glimlach, Monique doet het allemaal met plezier, want werken bij Fancy Cooking is een hobby. Hebben we een product niet op voorraad, Monique kan het voor je bestellen. “Mensen blij maken met kwalitatieve en mooie producten om cadeau te doen of voor eigen gebruik, daar word ik echt blij van”.

Dit is Ivo

Als hobbykok en barbecue gek miste Ivo een winkel waar alle goede en nuttige producten onder één dak te vinden waren. “Als ik ga koken, gebruik ik niet alleen mooie ingrediënten, maar ook goede spullen”, aldus Ivo. Die zijn niet overal te verkrijgen, zeker niet met een eerlijk advies erbij. “Te veel spullen verdwijnen in de la of schuur, omdat ze niet voldoen aan de verwachting, dat proberen wij te voorkomen”. “Ik steek desgewenst graag met de klant de BBQ de eerste keer samen aan, zodat we advies kunnen geven hoe dat het beste te doen en tegelijk het meeste gebruikersgemak te creëren”. Daar staan we voor bij Fancy Cooking, mooie producten, de beste merken met eerlijk en goed advies.

Bekijk onze winkel in 360 graden