Fancy Cooking de kookwinkel op Walcheren

Fancy Cooking de kookwinkel op Walcheren voor binnen en buiten koken. Aan de Coosje Buskenstraat in Vlissingen kun je ons vinden. We hebben naast de webshop een fysieke winkel, waar je al onze mooie producten en artikelen kunt vinden en kopen.

Fancy Cooking staat voor persoonlijk advies en service. We adviseren je waar dat nodig is. We geven informatie, leggen dingen uit en geven demonstraties. We nemen echt de tijd voor je en denken met je mee. Onze missie is om koken en tafelen tot een ware belevenis te maken. Fancy Cooking helpt jou echt verder met het leukste cadeaus voor binnen en buiten koken.

Speciaal op maatwerk

We hebben veel verschillende artikelen in huis. Van glazen en servies tot houtskool voor op de BBQ. Daarnaast hebben we leuke kleine cadeauartikelen van kopjes, bijzondere theezakjes en accessoires voor in de keuken en voor bij de BBQ. Hebben we het niet in onze winkel, dan kunnen we kijken of we het voor je kunnen bestellen. We zijn een speciaalzaak en doen ook aan maatwerk. We zetten de BBQ voor je in elkaar en helpen je dus echt verder, we kunnen samen met jou de BBQ voor het eerst aanzetten. Je kunt alles aan ons vragen en we laten je zien wat je nodig hebt. We helpen je graag in onze winkel op Walcheren en in onze webshop verder.

Persoonlijk advies

Wil je iets van kwaliteit hebben en wil je er advies over? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben alles voor binnen en buiten koken. In Vlissingen zit onze mooie winkel vlak bij de boulevard en in het centrum. Hier kun je al onze producten zien en uitproberen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Vlissingen dan helpen we je daar verder.

Dit is Monique

Monique is het gezicht van de winkel. Adviseren, cadeauverpakkingen creëren of je helpen met een glimlach, Monique doet het allemaal met plezier, want werken bij Fancy Cooking is een hobby. Hebben we een product niet op voorraad, Monique kan het voor je bestellen. “Mensen blij maken met kwalitatieve en mooie producten om cadeau te doen of voor eigen gebruik, daar word ik echt blij van”.

Dit is Ivo

Als hobbykok en barbecue gek miste Ivo een winkel waar alle goede en nuttige producten onder één dak te vinden waren. “Als ik ga koken, gebruik ik niet alleen mooie ingrediënten, maar ook goede spullen”, aldus Ivo. Die zijn niet overal te verkrijgen, zeker niet met een eerlijk advies erbij. “Te veel spullen verdwijnen in de la of schuur, omdat ze niet voldoen aan de verwachting, dat proberen wij te voorkomen”. “Ik steek desgewenst graag met de klant de BBQ de eerste keer samen aan, zodat we advies kunnen geven hoe dat het beste te doen en tegelijk het meeste gebruikersgemak te creëren”. Daar staan we voor bij Fancy Cooking, mooie producten, de beste merken met eerlijk en goed advies.