Fancy Cooking Walcheren

Fancy Cooking Walcheren de kookwinkel op Walcheren voor binnen en buiten koken. Aan de Coosje Buskenstraat in Vlissingen kun je ons vinden. We hebben naast de webshop een fysieke winkel, waar je al onze mooie producten en artikelen kunt vinden en kopen.

Fancy Cooking Walcheren staat voor persoonlijk advies en service. Wij adviseren je waar dat nodig is. We geven informatie, leggen dingen uit en geven demonstraties. We nemen echt de tijd voor je en denken met je mee. Onze missie is om koken en tafelen tot een ware belevenis te maken. Fancy Cooking helpt jou echt verder met het leukste cadeaus voor binnen en buiten koken.

Geef je ontbijt, lunch, borrel en diner elke keer iets bijzonders.

Fancy-Cooking-Walcheren-Vlissingen-Zeeland

Onze winkel

We hebben veel verschillende artikelen in huis. Van glazen en servies tot houtskool voor op de BBQ. Daarnaast hebben we leuke kleine cadeauartikelen van kopjes, bijzondere theezakjes en accessoires voor in de keuken en voor bij de BBQ. Hebben we het niet in onze winkel, dan kunnen we kijken of we het voor je kunnen bestellen.

We zijn een speciaalzaak en doen ook aan maatwerk. We zetten de BBQ voor je in elkaar en helpen je dus echt verder, we kunnen samen met jou de BBQ voor het eerst aanzetten. Je kunt alles aan ons vragen en we laten je zien wat je nodig hebt. We helpen je graag in onze winkel op Walcheren en in onze webshop verder.

Advies en persoonlijke aandacht

Wil je iets van kwaliteit hebben en wil je er advies over? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben alles voor binnen en buiten koken. In Vlissingen zit onze mooie winkel vlak bij de boulevard en in het centrum. Hier kun je al onze producten zien en uitproberen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Vlissingen dan helpen we je daar verder.

Bekijk onze winkel in 360 graden

Onze laatste producten