Waarom Le Creuset?

Le Creuset is een expert in geëmailleerde gietijzeren pannen. Al sinds 1925 maken ze kookgerei van uitzonderlijke kwaliteit. Elke stap van het productieproces voor deze pannen wordt zorgvuldig en handmatig gecontroleerd om de hoge kwaliteitsnormen van elk product te garanderen. De pannen worden met de hand gemaakt door gietijzer in zandvormen te gieten. Na het gieten wordt de zandvorm gebroken en worden de platen verder geslepen, gepolijst en met de hand gecontroleerd op gebreken. Het kookgerei is vervolgens bedekt met een gladde, ondoordringbare emaille die bij normaal gebruik vrijwel onverwoestbaar is. Daarom bieden ze een levenslange garantie op alle producten.

Le Creuset braadpan kan met elke warmtebron worden gebruikt. Geëmailleerd gietijzer houdt de warmte lang vast en verdeelt deze gelijkmatig. Hierdoor wordt het vlees gelijkmatig bruin en kun je de koekenpan een paar uur op laag vuur laten staan. Dankzij een gelijkmatige warmteverdeling en een strakke dekselafdichting blijven voedingsstoffen beter bewaard en is elk stuk vlees perfect mals. Het resultaat is een heerlijke stamppot die je elke keer aan tafel kunt stelen. Bij Fancy Cooking in Vlissingen kun je een groot assortiment van Le Creuset pannen kopen. Wanneer kom jij langs? Of kijk in onze webshop. 

Le Creuset pannen bij Fancy Cooking

Voordelen:

Er zijn veel voordelen aan het kiezen van pannen van Le Creuset. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Hoge kwaliteit: Le Creuset staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn pannen. De pannen worden gemaakt van hoogwaardig gietijzer en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste normen voldoen. Dit zorgt ervoor dat Le Creuset-pannen langer mee gaan en een uitstekende prestatie leveren.
  • Even verdeling van warmte: Een van de belangrijkste kenmerken van Le Creuset-pannen is hun vermogen om warmte gelijkmatig te verdelen over het oppervlak van de pan. Dit zorgt ervoor dat voedsel gelijkmatig wordt gebakken, gegrild of gekookt, zodat u altijd kunt genieten van de beste smaak en consistentie.
  • Stijlvol design: de pannen hebben niet alleen een uitstekende prestatie, maar ook een unieke en stijlvolle uitstraling. De pannen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je altijd een pan kunt kiezen die bij uw persoonlijke stijl past. Dit maakt ze ook een geweldige toevoeging aan elke keuken.
  • Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden: de pannen zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Ze zijn voorzien van handvatten die zijn ontworpen om comfortabel en veilig te houden en ze zijn vaatwasmachinebestendig, zodat je ze gemakkelijk kunt schoonmaken. Waar wacht je nog op, kom naar de winkel en je wil nooit meer anders koken.