Peugeot

Peugeot peper en zout molens

Waarom Peugeot?

Het verhaal van Peugeot-pepermolens begint in het midden van de 19e eeuw, toen de Peugeot-familie begon met het produceren van fietsen en auto’s in het Franse Beaulieu-sur-Doubs. Het was  pas in 1840 dat ze hun eerste pepermolen lanceerden, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en voorzien van een uniek mechanisme dat zorgde voor een precieze en consistente maling van peperkorrels.

De kwaliteit van de pepermolens was zo hoog, dat ze snel populair werden, niet alleen in Frankrijk, maar ook in de rest van Europa en ver daarbuiten. De molens werden gebruikt door professionele chefs in toprestaurants, maar ook door thuiskoks die op zoek waren naar een precieze en gemakkelijke manier om peper te malen.

Tegenwoordig biedt Peugeot een uitgebreide collectie peper- en zoutmolens aan, gemaakt van hoogwaardige materialen en met een aantrekkelijk en stijlvol design. De molens zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, en zijn uitgerust met het unieke Peugeot-molenmechanisme, dat ervoor zorgt dat ze stil en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Bovendien blijft dit mooie en kwalitatieve merk innoveren en werkt het constant aan het verbeteren van haar producten. Zo bieden sommige Peugeot-molens bijvoorbeeld nu een automatische afstelling van de maling, zodat u altijd de perfecte hoeveelheid peper of zout kunt krijgen.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige peper- of zoutmolen, dan is dit merk zeker de moeite waard. Wil je de molens in het echt zien? Kom dan kijken in onze winkel in Vlissingen of bezoek onze webshop! We geven je persoonlijk advies en deze pepermolens staan ook prachtig in jouw keuken. 

Voordelen:

Er zijn veel voordelen aan het kiezen van deze molens. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Hoge kwaliteit: Peugeot staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn molens. De molens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste normen voldoen. Dit zorgt ervoor dat de molens langer mee gaan en een uitstekende prestatie leveren.
  • Stijlvol design: Een van de belangrijkste kenmerken van de molens is hun unieke en stijlvolle design. De molens zijn voorzien van strakke lijnen en een minimalistisch design, en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen. Dit zorgt ervoor dat ze een echte blikvanger zijn op elk fornuis of tafel.
  • Innovatief molenmechanisme: de molens zijn uitgerust met het unieke Peugeot-molenmechanisme, dat ervoor zorgt dat ze stil en gemakkelijk te gebruiken zijn. Het mechanisme zorgt ook voor een precieze en consistente maling van peperkorrels of zoutkristallen, zodat je altijd de perfecte hoeveelheid kunt krijgen.