Proef-, beleef- en verwendag 2023

Fancy Cooking heet je van harte welkom op onze exclusieve proef-, beleef- en verwendag die plaatsvindt op vrijdag 1 december. Deze speciale dag belooft een onvergetelijke ervaring te worden, doordrenkt met culinaire hoogtepunten, inspiratie voor de aankomende feestdagen en een overvloed aan verwennerij voor al je zintuigen. Het evenement vindt plaats in de winkel van Fancy Cooking, Coosje Buskenstraat 174 in Vlissingen.

Datum: Vrijdag 1 december
Tijd: 14:00 – 21:00
Locatie: Winkel Fancy Cooking

Op deze buitengewone dag, die duurt van 14:00 tot 21:00 uur, kunnen bezoekers zich onderdompelen in een wereld van heerlijke hapjes, geselecteerde wijnen van À Boire en boeiende kookdemonstraties. Deze dag is perfect voor echte kookfanaten om de ultieme inspiratie te bieden voor de komende feestdagen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe ideeën voor feestelijke gerechten, wilt leren over perfecte wijn-spijscombinaties of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, Fancy Cooking heeft voor elk wat wils.

Natuurlijk ligt onze winkel vol met fantastische kookspullen die elke hobbykok in Zeeland moet hebben. We hebben leuke aanbiedingen en vertellen je alles over je favoriete producten. Hobbykok en eigenaar Ivo van der Velde zal de hele dag door kookworkshops geven over verschillende gerechten en producten uit onze winkel. De prachtige wijnen van À Boire zullen je smaakbeleving naar nieuwe hoogten tillen, en de boeiende kookdemonstraties zorgen ervoor dat je met waardevolle kennis en technieken naar huis gaat.

We zien er naar uit om je te verwelkomen in onze winkel. Mis deze unieke gelegenheid niet. Tot straks!