Yakiniku Testdag
bij Fancy Cooking
op 8 april 2023

Op 8 april vindt bij Fancy Cooking in Vlissingen de Yakiniku Testdag plaats. Dit evenement is een must-attend voor liefhebbers van barbecuen. Tijdens de Yakiniku Testdag krijg je de kans om verschillende soorten Yakiniku barbecues (en andere merken als Barbecook en Ofyr) te bekijken, testen en te vergelijken. Dit geeft je de mogelijkheid om te ontdekken welke barbecue het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften past.

Daarnaast worden er ook verschillende gerechten bereid op de komado en kun je dus ook proeven en beoordelen welke bbq het lekkerste smaakt. De gerechten worden bereid door onze huishobbykok Ivo van der Velde van Fancy Cooking.

Tijdens het evenement kun je ook terecht bij de experts van Fancy Cooking voor advies en tips over het gebruik en onderhoud van de Yakiniku barbecue. Zo kun je ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je nieuwe barbecue in het voorjaar en de zomer van 2023.

De Yakiniku Testdag is niet alleen een gezellig evenement om te proeven en te vergelijken, maar biedt ook een uitstekende gelegenheid om andere liefhebbers van barbecuen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Kortom, als je een fan bent van barbecuen, of gewoon geïnteresseerd bent in het ontdekken van nieuwe culinaire ervaringen, dan is de Yakiniku Testdag bij Fancy Cooking in Vlissingen zeker de moeite waard om bij te wonen!