YAKINIKU Vlissingen

YAKINIKU Vlissingen kun je kopen bij Fancy Cooking in Vlissingen. Een Zeeuws merk in een Zeeuwse winkel in het centrum van Vlissingen, vlak achter de boulevard. Met YAKINIKU ga je voor een luxe, donkere uitstraling en werk je met de beste materialen die er zijn. YAKINIKU komt oorspronkelijk uit Japan en de Japanse werkwijze zitten hier ook in verwerkt.

Kamado

De Kamado van YAKINKU is de beste keuze als het gaat om hittebestendigheid. Daarnaast kan de Kamado tegen alle weersomstandigheden. Het as en het houtskool kunnen eenvoudig worden verwijderd door de aslade en de kolenmand. Uniek aan de Kamado is de woodchipper. Met deze onmisbare accessoire kun je eenvoudig rookhout toevoegen zonder de deksel van je Kamado te openen, op deze manier verlies je geen warmte. 

Schichirin

De Schichirin wordt ook wel Konro genoemd en wordt in Japan gemaakt op traditionele wijze gemaakt van Dolomiet of rivierklei. De Schichirin van YAKINIKU is gemaakt van keramiek en hoogwaardige kwaliteit waardoor deze wel temperaturen van 1000 graden aankan. De ronde Schichirin is voor gezellig samenzitten rondom het vuur en de rechthoekige variant wordt veelvoudig gebruikt door chefs in restaurant.

In onze winkel Fancy Cooking in Vlissingen kunnen we je alles vertellen over YAKINIKU. We geven je advies en denken met je mee. Kom jij ook binnenkort langs in onze winkel?

Onze winkel

FancyCooking heeft een winkel in Vlissingen, midden in de stad en vlak bij de boulevard kun je onze gespecialiseerde kookwinkel vinden. Iedere manier van koken of barbecueën vraagt om andere materialen. We adviseren je graag wat het beste bij je kookstijl en budget past. We kunnen producten demonstreren, je kunt proeven en we maken met alle plezier de verpakking voor je open. Hier hebben we alle producten staan van bbq’s tot glazen en van borden tot waterkokers. Persoonlijke service, bezorgen doen we vaak gratis en we zetten desgewenst je product in elkaar op de juiste plek. Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden, dan heb je het gevoel alsof je in de winkel staat. We zijn open van dinsdag tot zaterdag, dus kom snel langs!  

Dit is Monique

Monique is het gezicht van de winkel. Adviseren, cadeauverpakkingen creëren of je helpen met een glimlach, Monique doet het allemaal met plezier, want werken bij Fancy Cooking is een hobby. Hebben we een product niet op voorraad, Monique kan het voor je bestellen. “Mensen blij maken met kwalitatieve en mooie producten om cadeau te doen of voor eigen gebruik, daar word ik echt blij van”.

Dit is Ivo

Als hobbykok en barbecue gek miste Ivo een winkel waar alle goede en nuttige producten onder één dak te vinden waren. “Als ik ga koken, gebruik ik niet alleen mooie ingrediënten, maar ook goede spullen”, aldus Ivo. Die zijn niet overal te verkrijgen, zeker niet met een eerlijk advies erbij. “Te veel spullen verdwijnen in de la of schuur, omdat ze niet voldoen aan de verwachting, dat proberen wij te voorkomen”. “Ik steek desgewenst graag met de klant de BBQ de eerste keer samen aan, zodat we advies kunnen geven hoe dat het beste te doen en tegelijk het meeste gebruikersgemak te creëren”. Daar staan we voor bij Fancy Cooking, mooie producten, de beste merken met eerlijk en goed advies.

Bekijk onze winkel in 360 graden