YAKINIKU Vlissingen

Bij Fancy Cooking, uw gespecialiseerde BBQ en kookwinkel in het hart van Vlissingen, ontdekt u de exclusieve YAKINIKU Kamado’s. Dit prestigieuze merk, geworteld in de Zeeuwse traditie, brengt een vleugje luxe en Japanse finesse naar onze kuststad, gelegen vlak achter de schilderachtige boulevard. YAKINIKU, met zijn donkere, stijlvolle design en gebruik van topmaterialen, is de belichaming van Japanse kwaliteit en vakmanschap.

Ontdek onze YAKINIKU Kamado: een meesterwerk in hittebestendigheid en duurzaamheid, ongeacht de weersomstandigheden. Het unieke ontwerp maakt het eenvoudig om as en houtskool te verwijderen, dankzij de handige aslade en kolenmand. Plus, de innovatieve woodchipper laat u rookhout toevoegen zonder warmteverlies – een onmisbare functie voor elke BBQ-liefhebber.

Maar dat is nog niet alles. Maak kennis met de YAKINIKU Schichirin, ook bekend als Konro. Deze in Japan traditioneel vervaardigde kooktoestellen zijn nu beschikbaar in een keramische uitvoering van YAKINIKU, bestand tegen temperaturen tot 1000 graden. Kies tussen de ronde Schichirin voor gezellige avonden rond het vuur, of de rechthoekige variant, favoriet bij professionele chefs.

In onze winkel Fancy Cooking staan wij klaar om u alles te vertellen over het unieke YAKINIKU-assortiment. Wij bieden persoonlijk advies en denken graag met u mee over uw culinaire wensen. Bezoek ons in Vlissingen en ervaar de wereld van YAKINIKU zelf. Wij kijken uit naar uw komst!