Geniet van onze heerlijke recepten

Erwtensoep van de Kamado

De Yakiniku YAKINIKU is een luxueus barbecuemerk waar kwaliteit en service centraal staan. YAKINIKU heeft een compleet aanbod aan luxe barbecues. Met de verschillende barbecues van YAKINIKU bereid je...

Kaasfondue met een Italiaanse twist

Boska fondueset Boska is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en verkopen van kaastools en accessoires. Het bedrijf werd opgericht in 1896 en heeft sindsdien een...

Hertenrack van de BBQ

De Yakiniku YAKINIKU is een luxueus barbecuemerk waar kwaliteit en service centraal staan. YAKINIKU heeft een compleet aanbod aan luxe barbecues. Met de verschillende barbecues van YAKINIKU bereid je...

Kip op zijn Baskisch in een Le Creuset braadpan

De Le Creuset braadpan Een culinaire klassieker, de pan is al bijna een eeuw lang geliefd bij koks over de hele wereld. Perfect ontworpen voor stoofschotels, gebraden vlees, soep, ovenschotels en...

Nederlandse Appeltaart uit de Combekk skillet

De Combekk skillet De Combekk skillet is een meesterwerk van gietijzer. Deze skillet is perfect voor het bakken van heerlijke appeltaarten. Met zijn duurzame constructie behoudt hij de warmte...

Gin tonic met Schott Zwiesel

Wat heb je nodig Aan de slag Vul je glas met ijs. Puristen koelen eerst het glas envullen het dan  nog een keer opnieuw met precies 8blokjes.Giet de gin en de tonic over het ijs.Roer je G&T een...

YAKINIKU Sticky chicken wings

INGREDIËNTEN: BENODIGDHEDEN: BEREIDINGSteek de houtskool aan en verwarm de Yakiniku tot een temperatuur van 150 °C en plaats de pro set in de Kamado.. Leg hierna het gietijzeren rooster op het hoogste...

Gevulde tomaten met Weber

Ingriedienten: 4 grote tomaten 1 el olijfolie1 bol mozzarella200 g roomkaas2 takjes oregano3 takjes basilicumEn zout en peper naar smaak BEREIDING IN DE KEUKEN: Snijd het topje van de tomaten en zet...

Pasta carbonara met Smeg

Ingrediënten voor 4 personen: Koekenpan van Smeg BereidingBreng water aan de kook en voeg een snufje zout toe. Snijd in de tussentijd het spek in stukken en vervolgens in reepjes, hak de...

Amaretti tiramisu met Robert Welch

Benodigdheden: Garnering: Bramen, rode bessen, zwarte bessenGeraspte of gekrulde donkere chocolade Klop de room, mascarpone, poedersuiker, vanille-extract en likeur (indien gebruikt) dik en...

Zoute kaastaart met Point virgule

RECEPT van Piet Huysentruyt: Ingrediënten: Point Virgule bakvorm Schik de bladerdeeg in de bakvorm. Snijd de prei in ringen en stoof aan. Doe ze in de taartvorm. Snijd kaas in blokjes en leg ze...

Pepersteak met Peugeot

Benodigdheden: Peugeot peper en zoutmolen Leg de gekneusde peperkorrels op een bord en druk de lendenstukken er stevig in. Smelt de boter in de pan samen met de olie en voeg de lendenstukken in de pan...

Mini hamburgertjes met OFYR

Ingrediënten: Ofyr Bereidwijze Bestrooi de rode kool met flink wat zout en laat het zout er vervolgens minimaal 3 uur intrekken. Spoel daarna onder koud stromend water de rode kool en laat deze...

Romige kippensoep met Le Creuset

Ingrediёnten: Le Creuset Signature Braadpan 24 cm Bereidingswijze1 Verhit de olijfolie in een ronde braadpan van 24 cm uit de Signature Collection van Le Creuset. Doe de kip erin en bak die 10...

Noodles met gehaktballetjes met Gefu

Ingrediënten voor de gehaktballen: En: Spiraalsnijder van Gefu Parmezaanmolen van Gefu BereidingswijzeWas de tijm, schud droog, pluk de blaadjes eraf en hak fijn. Pel de ui en de knoflook, snijd ze...