Pasta carbonara met Smeg
Ingrediënten voor 4 personen: Koekenpan van Smeg BereidingBreng water aan de kook en voeg een snufje zout toe. Snijd in de tussentijd het spek in stukken en
Ingrediënten voor 4 personen: Koekenpan van Smeg BereidingBreng water aan de kook en voeg een snufje zout toe. Snijd in de tussentijd het spek in stukken en
Benodigdheden: Garnering: Bramen, rode bessen, zwarte bessenGeraspte of gekrulde donkere chocolade Klop de room, mascarpone, poedersuiker, vanille-extract en likeur (indien gebruikt) dik en romig.Vermijd te
RECEPT van Piet Huysentruyt: Ingrediënten: Point Virgule bakvorm Schik de bladerdeeg in de bakvorm. Snijd de prei in ringen en stoof aan. Doe ze in
Benodigdheden: Peugeot peper en zoutmolen Leg de gekneusde peperkorrels op een bord en druk de lendenstukken er stevig in. Smelt de boter in de pan
Ingrediënten: Ofyr Bereidwijze Bestrooi de rode kool met flink wat zout en laat het zout er vervolgens minimaal 3 uur intrekken. Spoel daarna onder koud
Ingrediёnten: Le Creuset Signature Braadpan 24 cm Bereidingswijze1 Verhit de olijfolie in een ronde braadpan van 24 cm uit de Signature Collection van Le Creuset. Doe
Ingrediënten voor de gehaktballen: En: Spiraalsnijder van Gefu Parmezaanmolen van Gefu BereidingswijzeWas de tijm, schud droog, pluk de blaadjes eraf en hak fijn. Pel de
Een combinatie waar je misschien niet zo snel op zou komen, malsvarkensvlees in combinatie met Parmezaanse kaas. Wat ons betrefteen match made in heaven! In
Een heerlijk brood als basis voor de lunch, bijvoorbeeld bij recepten zoals gebakken schermessen met peterselie, of de met gamba gevulde inktvis in tomatensaus of
Ontvang automatisch de laatste nieuws en exclusieve kortingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Coosje Buskenstraat 174
4381 LJ Vlissingen
GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN KERSTVAKANTIE
Reguliere openingstijden:
Ma 12.30 – 17:30 uur
Di t/m Vr van 10.00 – 17.30 uur
Za van 10.00 – 17.00 uur